10 Nisan 2011 Pazar

Parmak İzi Okuma: Tp 100

Parmak İzi Okuma: Tp 100 | Parmak izi okuyucu Home About Parmak izi okuyucu Parmak izi okuyucu sistemleri

Subscribe to RSS

Subscribe via Email | RSS

Parmak İzi Okuma: Tp 100 Çarşamba, Aralık 15th, 2010 at 11:10 pm  

Ülkemizde  biyometrik ürünler denildiğinde akla en çok parmak izi okutma cihazları gelmektedir. İris okuma sistemleri, yüz tanıma ve damar okutma sistemleri gibi uygulamalarda olmasına rağmen, onlar parmak izi okuma sistemleri kadar yaygın kullanılmamaktadırlar. Parmak izi okutma sistemleri genelikle personel devam kontrol amaçlı (PDKS) ve erişim (Access) kontrol amaçlı olarak kullanılmaktadırlar.

Herhangi bir kart veya anahtar kullanımına gerek kalmaması alıcılara çok çekici gelmekte ve parmak izi okuma sistemleri piyasası günden güne gelişmektedir. Doğal olarak pazarda çok farklı kalitede ve fiyatlarda ürünler bulunmaktadır. Özellikle ucuz fiyatlı ve düşük kaliteli Çin ürünleri yaygın olarak satılmaktadır. Kullanıcıların satın alırken kaliteye önem vermelerini öneriyoruz.  Geçmiş günlerde birçok alıcı bu konuda mağdur olmuştur.

Tp 100 parmak okuyucu sisteminin özellikleri:

Parmak tanıma kapasitesi 3000′dir.Hafızasında 60bin parmak okutmayı tutabilmektedir. 2.8” TFT LCD ekranı ve 16 dan fazla tuş bulunmaktadır.Lcd ekranında okunan parmak izinin resmi görülebilmektedir.Bu sayede parmağın doğru yerleştirilip yerleştirilmediği de denetlenmektedir.RS-232, RS-485, USB ve TCP-IP haberleşme standartlarına sahiptir.360 derece açılı parmak izi okuma becerisi vardır.Parmak izini  1 saniyeden kısa bir zamanda tanıyabilmektedir.Besleme gerilimi 9VDC dir.Yedek batarya sayesinde elektrik kesilmelerinde 8 saat süre ile çalışmaya devam edebilmektedirÜzerinde bulunan buton sayesinde cihaz açılıp-kapatılabilmektedir.

TP 100 cihazını Bilmak TP100 adresinden satın alabilirsiniz.

                                                                                        

Tagged with: bilmak tp100 • biyometrik ürünler • damar okutma sistemleri • İris okuma sistemleri • Parmak İzi Okuma • parmak izi okuma sistemleri • parmak izi okutma cihazları • personel devam kontrol • tp100 • yüz tanıma

Filed under: Parmak izi sistemleri

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!

Comments RSS Feed TrackBack URI Leave a ReplyCevabı iptal etmek için tıklayın.

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website

KategorilerParmak izi kilitParmak izi sistemleriParmak izi tanımaPdks Anahtar Kelimelerİris okuma sistemleribiyometrik ürünlerpersonel devam kontrolBiyometrik güvenlik sistemleriyüz tanımaParmak izi okuyucuParmak izli sistemlerparmak izi okuyuma kapasitesiParmak izi tanımaparmak izi okuma sistemleriParmakizi okuyucularparmak izi okuyucu sistemlerigeçiş kontrol sistemleripersonel takip sistemleridamar okutma sistemleriParmak İzi Okumaparmak iziparmak izi okutma cihazlarıbilmak tp100tp100Parmak izi okuyucu sistemleri fiyatlarıParmak izi sistemleriParmak izi tanıma sistemleriwebsite tonight analytics
Archives Nisan 2011Aralık 2010

This blog copyright © Parmak izi okuyucu



View the Original article

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder