10 Nisan 2011 Pazar

Parmak izi tanıma sistemleri

Pazar, Aralık 26th, 2010 at 7:59 pm  

nin ilkeleri:

Her insanda farklı bir parmak uç bölgesi bulunmaktadır. Bunun sebebi insanların biyometrilerinin farklı olmasıdır.  Bu farklılık neeniyle en güvenilir güvenlik sistemlerinden birisi olarak geliştirilmiştir.

Parmak izi okuma cihazları, parmak izlerinde bulunan girinti, çıkıntıların birbirlerine olan mesafelerinin belirli bir algoritmaya göre işlenmesidir.

Daha önce bilgisayara kaydedilen parmak izlerinin bu algoritmaya göre işlenen parmak izleriyle karşılaştırılmasıyla geçiş kontrolü sağlanmaktadır.

                                                                                        

Tagged with: Parmak izi tanıma •

Filed under: Parmak izi tanıma

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!

Comments RSS Feed TrackBack URI Leave a ReplyCevabı iptal etmek için tıklayın.

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website

KategorilerParmak izi kilitParmak izi sistemleriParmak izi tanımaPdks Anahtar Kelimelerİris okuma sistemleriParmak izi sistemleriparmak izipersonel takip sistemleriparmak izi okuyuma kapasitesiParmak izi okuyucu sistemleri fiyatlarıParmak izi tanımaParmak İzi Okumaparmak izi okuyucu sistemleriParmakizi okuyucularyüz tanımapersonel devam kontrolBiyometrik güvenlik sistemleridamar okutma sistemlerigeçiş kontrol sistemleribilmak tp100parmak izi okuma sistemleribiyometrik ürünlerparmak izi okutma cihazlarıtp100Parmak izli sistemlerParmak izi okuyucuwebsite tonight analytics
Archives Nisan 2011Aralık 2010

This blog copyright © Parmak izi okuyucu



View the Original article

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder